Hur hittar man likasinnade då?

Av Profossgbg

 

Nätet är självklart en god start men både som helt ny, par eller singel som hållit på ett tag vill vi verkligen slå ett slag för att träffa likasinnade i verkligheten. Som vanligt är detta enklare i de större städerna men här ger vi i alla fall ett tips om olika möjligheter.

Vi börjar med det informationsmässiga navet i bdsmsverige – www.darkside.se. Tidigare fanns lite olika mötesplatser online, ofta små öar i en annars ickerelaterad sida. När Darkside slog upp sina portar blev det den självklara mötesplatsen för bdsmintresserade och vi vill ge en eloge modell större till alla som sett till att darkside.se kunnat bestå som den fantastiska informations- och kontaktbas för bdsmintresserade den faktiskt är. Ja, likt alla sajter med kontaktsidor pustar vissa högst rättmätigt över plumpa raggmail. Registrerar du dig där kan det hända dig men vi ber dig se bortanför dessa oempatiska idioter. För genom Darksides kalendarium har du en ganska god koll på vad som händer runt om i landet, där finns många intressanta artiklar, noveller och inte minst likasinnade. I övrigt online då? Tja, det tunnas ut snabbt, egentligen finns det ingen annan sida vi rekommenderar nationellt.


I den så kallade riktiga världen då?

I ett antal delar av landet arrangeras olika träffar som är helt utan utlevnad eller speciella kläder. Dessa caféträffar, pubträffar med mera är exemplariska sätt att träffa andra, prata, fördjupa sig och på ett avdramatiserat sätt ge dig eller er fler intryck. Det finns några bdsmfgrupperingar runt om Sverige, inom RFSU, de har ofta god allmänkunskap och kan det lokala. Även inom RFSL finns många bra personer och vägar till kunskap.

Oavsett var i Sverige du bor, det finns idag bara en plats som kontinuerligt uppdaterar vad som händer så istället för att rada alla möjligheter vilka med tiden blir inaktuella rekommenderar vi:

Kalendariet på darkside.se

Tänk på att vissa evenemang bara syns för inloggade på sidan men hittar du/ni något arrangemang som intresserar så maila arrangören om du har frågor. Frågor är i allmänhet väldigt uppskattade och en dörr kan öppnas till något livsberikande.

Även om ett arrangemang har passerat finns kontaktmöjligheter om ni blir intresserade för framtiden.