Din/er nivå är bra

Det där med att vara extrem är säkert kul, att ge eller få otroligt mycket stryk är fantastiskt häftigt. Eller? Ja, det kan det verkligen vara men inget säger att det är så för just dig.


Det finns lika många läggningar som människor och graden av utlevnad speglar det. Oavsett om du gillar förhör med vattentortyr och smärtrus som tar timmar att landa ifrån eller tycker det är ruskigt upphetsande med lite brottning i sängen med ”förbjudna ord”, spelar det ingen roll. Det är vad just du och ingen annan är intresserad av som är viktigast. Och att i ens fantasi drömma om en massa saker betyder inte att man måste vilja uppleva dem. Vi vill verkligen uppmana dig att vara trygg med det du är, det räcker alldeles utmärkt.

För inte minst när man börjar läsa, se den där sortens film eller rent av går på en utlevnadskväll kan man lätt få för sig att det måste vara så mycket och så hårt, det är naturligtvis upp till var och en.

Och vare sig det handlar om smärta, analsex, verbal förnedring eller vad det nu är, var aldrig rädd att sätta ramar, gör inget enbart för att du tror att det förväntas av dig.

Författat av Profossgbg

Detta är inte BDSM

Fortsätt läsa introduktionen