Man undergiven

Några tips till den man som uppfattar sig som sexuellt undergiven

Författat av Jocke

 

Jag har haft mina undergivna tankar ändå sedan tonåren började, och de har utvecklats hela tiden. Det har varit och är en spännande personlig resa. Min största personliga utveckling gjorde jag när jag hittade Lady Misatos sajt om matriarki, då gick det verkligen upp ett ljus för mig.

Jag visste tidigt att det här var något jag ville uppleva, men det var inte lätt att få kontakt online, så jag startade en mötesplats för femdomintresserade, namnet blev Queens of Dreams.

Mitt tips till dig som är i början av din BDSM-resa är att tänka igenom vad du vill få ut av denna värld, och vem du vill vara i den.

För att få en seriös kontakt online, behöver du själv vara ärlig och ge ett trevligt intryck genom bild och text. Självklart ska du bemöta dominanta på nätet på samma sätt du möter människor i ditt vanliga liv.

Att lyckas hitta det man söker är inte lätt, det är många saker som ska stämma i en relation. För mig är jag mest bekväm som undergiven både sexuellt och socialt mot min partner. Det är självklart olika för alla, och hur mycket bdsm man vill ha i sitt liv, det är klart värt att fundera över. Det är lättast att hitta det man söker, om man vet vad man letar efter.

 

All lycka

Jocke