Om oss

Idén till sidan kom till efter att ett liknande projekt, vilket Profossgbg var involverad i, fick läggas ned, då inom RFSU. Han tyckte att behovet av en informationssida var stort, inte minst efter att genom åren hört om personer som haft dåliga upplevelser, mycket beroende på att man trott att man ”måste” vara si eller så, samt acceptera vissa mått av sådant man egentligen inte vill uppleva. Efter att ha jobbat själv med det ett tag höll han en workshop om projektet under ett bdsmläger varefter beh-aga och Nelan kom med.

Vi vill berätta att alla som medverkar skriver under pseudonym. BDSM är ännu inte en helt socialt accepterad läggning och om några väljer att stiga ur garderoben kan det bli ett socialt tryck för andra som medverkar, det är inte ok.

De som bidrar till denna sida är alla bdsmutövare, i delar där vi finner det viktigt är de även yrkeskunniga, som delar med sig av både kunskap och personliga erfarenheter. Vi ansvariga för bdsminfo.se säger inte att det vi framlägger här är vetenskaplig fakta, det vi säger är att vår erfarenhet säger oss att det är så. Vi samarbetar i dag med vissa bdsmgrupperingar inom RFSU och vår förhoppning är att vi kommer att förgrena vår verksamhet genom andra som arbetar för sexuell frihet och lycka utan att någon annan skall tala hur den skall få se ut.

Slutligen – Igen, du är kanske nyfiken men våra texter verkar ge sken av att BDSM är farligt? Nejnejnej, vi vill bara göra dig medveten. Bör en oerfaren bilförare köra i 110 km/h i en bil den inte är trygg med? De gånger vi hört om saker som gått fel har det nästan alltid varit nya inom BDSM som antingen haft ett svin som dominant eller att man helt enkelt inte tänkt efter före. Med denna kunskapsbas är risken ofantligt liten att något skall gå fel, så pröva, lek och ha det alldeles, alldeles underbart. Våga prata, våga oavsett läggning eller hur just du vill se på dig själv, visa vad du känner både när saker är bra eller om något inte är toppen.

 

Vi som arbetar kontinuerligt med bdsminfo.se önskar all lycka

Profossgbg, Nelan, beh-aga och vår ärade webmaster Berry